När man ligger alldeles stilla


Kavaj: Lindex Top: Du & Jag, Sjal: Style Snob Jeans: H&M Skor: Sixty Seven.

Såhär såg jag ut imorse innan jag stack iväg för att fixa sånt som behövde fixas inför helgen. Nu är jag hemma igen, iklädd mjukiskläder och med ispåse på handen ligger jag i sängen med datorn på magen och tänker onda tankar om min hand. Tanken är att jag om några timmar ska sitta på ett tåg mot Malmö för att gå på förhandsvisning av en musikal tillsammans med några av de bästa jag vet. Men just nu känns det väldigt tveksamt och jag säger till Abbe Ojojoj, vad ska vi göra åt det här? 
Men jag vet ju av erfarenhet att det enda som hjälper är att ligga alldeles, alldeles stilla och hoppas på att smärtorna hinner lägga sig lite. 
Klänningen hänger iallafall struken på garderobsdörren, naglarna är lackade och väskan packad så allt är redo för avfärd om bara den där handen lugnar ner sig. Och det SKA den göra. Punkt.

I morgon avslutas tävlingen i samarbete med JohannaN här på bloggen. Du tävlar väl?

4 kommentarer:

 1. Har just tävlat!

  Så snygg du är. Hoppas att din smärtan i handen avtar så att du kommer iväg. Det låter ju som en pangkväll. Håller tummarna för dig.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. camilla: Tack snälla du. En pangkväll blir det alldeles säkert, även med en arm som gör uppror. =) Trevlig helg! Kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas, hoppas, att smärtan lägger sig, så du får ha en härlig tjejkväll. Håller alla tummar o tår för det. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du har kommit iväg!!

  SvaraRadera