När man har varit på kalas

Vilket kalas jag på kom igår, världens bästa faktiskt. Vi hade så vansinnigt roligt och åt så god mat så det knappt är sant. Och sedan dukades det fram ost. Och limhamnsbomber. Dessa bomber alltså, SÅ goda trodde jag ändå inte att de skulle vara. Som jag sa till Iris: Tur man inte bor i närheten! Så visar det sig att hon precis flyttat och numera bor farligt nära de där bomberna. Farligt, farligt!


Kvällens värdinna Gunilla Persson, som såg till att det aldrig var slut på bubbel i glasen och som körde musik quiz som om hon aldrig gjort annat. Bästa värdinnan helt enkelt. Och koppla in playstation kan hon med, bara en sån sak. 


 Också blev jag såklart superglad när jag såg Fru Sederblads lilla bil på uppfarten, hon hade lyckats trixa med tvillingarna och kom för att äta bomber och skratta lite hon med. Toppen! 

(Bilden är lånad av Emma
Ja, här står ju fruarna på led. Nelly och Lena iklädda peruker från Rapunzel. Och ni förstår kanske varför vi skrattade så vi låg dubbelvikta över bordet när dessa två förvandlades till två blondiner med perfekta lockar, hysteriskt!   


(Bilden är lånad av Emma)
Och när Emma kopplat in singstar så var det bara att köra loss. De flesta framträdanden finns (tyvärr)filmade i Emmas kamera. Och jag gissar att hon har ganska roligt åt det idag. Så det får vi väl bjuda på, som en födelsedagspresent liksom.En toppen kväll helt enkelt, så borde alla måndagar vara. Precis så. 

1 kommentar: