När man får puss-paket


Idag är en sån där riktig skitdag som jag egentligen inte skriver om här i bloggen. Det händer nämligen titt som tätt att jag inte riktigt kommer ur sängen/soffan på en hel dag pågrund av mina smärtor. Men jag tänker att det inte är så kul för er att läsa om så jag brukar försöka skriva om annat de dagarna, eller så skriver jag inte alls. 
Hur som helst, idag är en sån dag. En riktigt skitdag. Därför var det extra kul att det trillade in ett silvrigt paket med posten i förmiddags. Ett litet paket fyllt med fina smycken från Puss.se som kommit i rekordfart. Jag beställde sent i måndags kväll, idag landade det i min låda. Här snackar vi snabba leveranser och sånt gillar jag, eftersom jag är så otålig och gärna vill ha grejerna innan jag beställt typ. 
Plus till Puss alltså. 
Och innehållet, det får ni se en annan dag. För nu ska jag stänga ihop datorn och knäppa på tv:n istället.   
Ha en fin eftermiddag! 

(Förresten, tack för era gulliga kommentarer på mitt första dagens outfit inlägg. Nu när ni är så snälla så ska jag försöka snart igen. Men inte just idag. Idag står håret åt alla håll och dagens outfit består av en rosa morgonrock, fårskinnstofflorna och en mysig filt i soffan.)

8 kommentarer:

 1. Sötaste du, ta hand om dig och vila väl. Önskar att du slapp alla dina problem med armen. <3
  Kram

  SvaraRadera
 2. Idag borde du ha fått en burk som jag har här i butiken, lite gömd men inte glömd:) Den är noga fylld med pussar av två små tjejer. Puss efter puss har pussats ner i burken för att jag sedan ska kunna ta fram en när det behövs. En sådan skulle du ju såklart ha finaste gumman:)

  Fy sjutton vad jäkla pestigt att ha ont! Massor av styrkekramar!

  Helene

  SvaraRadera
 3. Så synd och jobbigt för dig. Men trots din smärta så tar du dig orken att skriva till oss ändå. Puss på dig. Skulle vart en höjdare att få en dagens outfit idag också. Vi är ju alla människor med bättre och sämre dagar så självklart hade vi tyckt om din outfit även idag. Hoppas din smärta har börjat klinga av för denna gång.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tänker på dig och förbannar din smärta!!!!!!
  Jättespännande paket, ser fram emot att få se innehållet!
  Hoppas att morgondagen är en bättre dag!
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Kramar till dig!!!!!!! Härligt med paket som piggar upp!

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Jag brottas med samma problem kring om jag ska skriva om de där "skitdagarna" eller inte... då jag lider av sviterna efter en trafikolycka....det är komplicerat hur man ska göra. Men samtidigt är det ju en del av ens verklighet, så att skriva om det ibland kan ju inte vara helt fel.
  Nu har jag iofs ingen aning om vad du råkat ut för.

  Ljus och styrkekramar till dig! fann din blogg via att vara någons fru och jag gillar den :) Titta gärna in på min blogg

  SvaraRadera
 7. åh ...hoppas morgondagen blir bättre...kram söta du !! och lovar att visa ett vacker växande ekollon ....såsmåningom .;) ...på min blogg....testar alla tips jag fick just nu.

  Kram från Göteborg ner till dig.

  Pernilla på Piazzan

  SvaraRadera
 8. Jag tycker att det är bra att du skriver om dom där skitdagarna med. Önskar med din smärta åt fanders! Och en sak till med tanke på hur snygg du är så kan jag tänka mig att du ser ut som en prinsessa i din morgonrock och tofflor:) kram från Sofie Anns stolliga dotter.

  SvaraRadera