När man träffar någon man saknat

I dag har jag varit hos Dr.L igen. Den här gången gick det precis som jag tänkt mig, fick min blockad och var sedan fri att göra vad jag ville med mina 12 smärtstillade timmar. Dessutom träffade han riktigt bra med nålen så det är en riktigt bra bedövning jag ligger inne med! Så idag fick han pluspoäng Dr.L.


  Så när jag vinkat hejdå till Dr.L rusade jag raka vägen hem till Emma. Jag skämdes så för att det var första gången jag besökte hennes fina lägenhet. Så jag tog mig en liten rundvandring i den supermysiga ettan, klappade hennes supermjuka katt Nala och Emma bjöd på urgod frukost.


Den här tjejen är typ världens bästa. Jag har känt henne sen vi var typ 10 och köpte likadana kläder på JC, gick på skoldisco och hade ridlektion på måndagar. 
Det gör vi förresten fortfarande, köper likadana kläder alltså. Emma är den enda människan man kan smsa när som helst på dygnet och fråga "Är det okej att köpa det här, det är inte onödigt?" och alltid få till svar, "Klart du ska köpa!" Såna vänner är väl bra?


Så har smärtfria dagen varit hittills, hur bra som helst. Bästa till och med. Nu ska jag vidare ut på fler äventyr, det gäller att passa på ju.

10 kommentarer:

 1. Såååå glad att du får vara smärtfri ett litet tag <3

  SvaraRadera
 2. Det är fint med bra vänner. Jag vet inte vad som hänt med din arm och det är inget du behöver berätta heller. Jag vet heller inte alls hur det känns, din smärta men blir glad av att läsa att du haft det mindre ont idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och TACK för trevligt sällskap på partyvagnen igår:)

   Radera
 3. Härligt att du får vara smärtfri ett tag!

  Fint med riktiga vänner!

  Ha en trevlig fredagkväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart!

   Och vänner, de är det bästa:)

   Kul att ses igår!
   Kram!

   Radera
 4. Finaste vänner eller nära och kära ska man hålla hårt och aldrig ha dåligt samvete över, de finns alltid när man behöver dem, kram till dig !

  SvaraRadera
 5. En fin vän och en smärtfri dag, det måste ju nästan vara himmelriket på jorden. :)
  Så himla härligt för dig att du fick en underbar dag.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns inget bättre:)
   Du var saknad igår Emma!

   Radera