När man lämnar ett projekt för ett annat


 Jag gav upp balkongprojektet efter min blogg-paus innan. Insåg att släpa stolar, bord och krukor två våningar upp till vinden var ett lite tufft projekt att klara av själv som enarmad bandit. Men olivträden fick komma in i allafall. Jag har ingen möjlighet att förvara dem mörkt och svalt under vintern som man bör, därför tog jag in dem nu innan det blir kallare så att de inte skulle få en temperaturchock. Det är bara att hålla tummarna för att de kommer att trivas hyfsat inne i lägenheten. Istället började jag slita ut alla sommarkläder ur garderoberna, det blev en hel del och nu gapar det obehagligt tomt i hyllorna. Började fundera på vad i hela friden jag hade på mig hela förra vintern!?


Abbe flyttade sig till en annan soffa och övervakade arbetet därifrån. Nu har jag gjort honom sällskap i soffan och försöker blunda för högarna med sommarkläder som jag måste stoppa undan någonstans. Frågan är bara var. Och om jag inte ska ta och spara det projektet tills imorgon ändå...

2 kommentarer:

 1. Ställ ditt olivträd nära ett fönster så det får sol. Låt det torka ut mellan varje vattning och sen vattna det genom att ställa det i en hink med vatten så den får själv suga åt sig så mycket vatten som behövs. Så övervintrar jag alltid mina olivträd och det funkar toppen! Ha det bra!
  Kram från en Ystad tös!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina tips, får vi se om jag lyckas lika bra som du.. :)
   Kram!

   Radera