När man snart haft 12 timmar

Tänk så snabbt tiden går när man har roligt, jag har lite stressat tittat på klockan titt som tätt idag. Nu har jag snart haft tio timmar. Tyvärr har jag spenderat två av dem på sjukhuset då dr.L hade andra planer än jag, han hade bokat in en behandling som jag gör var tredje månad och som gör att jag har ett helvete i flera dagar sen. Så när blockaden släpper ikväll blir det alltså käftsmäll gånger tusen.
Men, så mycket man hinner med när man inte har ont. Har spenderat ett par timmar i provrummet hos Helene på Ordonnance, jag tror jag dööör så mycket fint hon fått in. Leta upp henne på Facebook och gilla, där lägger hon upp nyheter titt som tätt. Varning för dregel på tangentbordet! Tyvärr har hon ingen webshop ännu, men ring eller skriv till henne så skickar hon säkert gärna. 
Åter till alla nyheter hon fått in. Jag gick bananas och testade ALLT, har man blockad så har man! SÅ mycket snyggt, fick inga bilder på kläderna idag, men hon har så mycket annat fint.

Efter mitt besök på Ordonnance blev det en tur till Ica, fyllde kylen inför dagar med jag-orkar-inte-fixa-riktig-mat. Sedan har jag städat lägenheten. Tänk så snabbt det går när man inte måste dammsuga ett rum åt gången. 
Nu ska jag försöka slumra i soffan, det blir nog inte så svårt när man är "smärtfri" och har haft tio intensiva timmar. Två timmars sömn, sen är dagen fulländad! 

3 kommentarer:

  1. Tack för finaste besöket! Vi tänker på dig och hoppas att de kommande dagarna går i raketfart:)

    Kramar i mängder
    Helene

    SvaraRadera