När man får något som är bättre än en examenIdag har jag spenderat hela förmiddagen i en soffa på familjen W's uteplats. Ätit en sen scones-frukost, kikat i Ikea katalogen och pratat om att hösten snart är här. Och om hur fort tiden går, om att det bara är tre terminer kvar. Tills examen. Som vi skulle fira tillsammans. Nu kanske det inte blir så, men jag hoppas att hur det än blir, så blir det bra tillslut. Och jag skulle aldrig vilja vara utan mina år på lärarutbildningen, den har ju gett mig en massa underbara människor som jag aldrig skulle haft i mitt liv annars. 
Till exempel de här tjejerna, världens finaste!Så mycket bättre än en examen!

8 kommentarer:

 1. Finaste Nicole, vad fina de här två är! Alldeles ljuvliga små gummor som med säkerhet är lyckliga över att ha fått dig i sina små liv. Och de ÄR bättre än allt annat. Men du, det betyder inte att du inte ska ta en examen. För det ska du:)Och blir det inte en lärarexamen så blir det kanske kärnfysik! För det är också riktigt bra att ha....en examen i kärnfysik alltså:)

  Kramar Helene

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fnissar fortfarande, kärnfysik...:))
   Kram!

   Radera
 2. Hej Nicole! Vilken underbar blogg du skriver, nu är den tillagd på mina bokmärken :) hur är det med dig? Kramar Sofia Hansson från skolan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sofia! Så glad jag blir när du skriver så:) och vilken ära att få finnas bland någons bokmärken.. :) Hoppas allt är bra med dig och att du är laddad för en ny termin! kram!

   Radera
  2. Blir rörd av dina inlägg, hoppas att allt är okej med sig fastän all smärta du utstår :( ja jag är snart nog redo för nya tag haha kram Sofia

   Radera
 3. Vilka fina kort du tar!
  Kramar Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, inte så svårt med så fina modeller:)
   Kram!

   Radera