När livet åker nyasfalterad landsväg

Alltså nu har jag haft ännu en såndär dag. En dag som man bara vill minnas, man vill kunna plocka fram skratten och den där varma känslan i bröstet en annan dag, när något känns lite för tungt. När livet inte tar en på samma härliga mjuka vägar, när livet vill åka kullerstensgator eller till och med lite offroad. Då vill man minnas dagar som denna.  
Dagens chaffis

Först blev jag upp hämtad av Emma och Cindhy. Cindhy var dagens chaffis, av rena säkerhetsskäl eftersom Emma har dragit på sig en nackspärr och jag som ni kanske förstått är en Enarmad bandit. Cindhy skötte hur som helst sin uppgift på ett exemplariskt vis medan Emma och jag kunde slappna av i baksätet. Fuffe


Första stoppet var hemma hos Fuffe. Fuffe visade stolt upp sina ägor med vinodlingar och äppleodlingar. Vi satt på flaket och lyssnade på när han berättade om druvor, bevattning och kräftor. En jätte mysig rundtur blev det iallafall innan vi återvände till gården där Cindhy fick en önskan uppfylld. En dröm hon tydligen burit på sedan barnsben, som varken jag eller Emma kunde förstå riktigt. Hon fick iallafall köra åkgräsklippare. Och inte vilken åkgräsklippare som helst heller, den var typ 2.30 bred och nästa gång vi kommer så har Fuffe lovat att hon ska få köra den största. Cindhy var i himmelriket, tittade lite drömmande på maskinerna och bad Fuffe om att anställa henne som gräsklippare nästa sommar.


En dröm blir verklighet..


När magarna kurrade i kör så tog Fuffe med oss till Kronovall där vi åt de godaste pizzorna i världen. Fuffe var en riktigt gentleman och delade pizzan åt den enarmade banditen. 


Mätta och belåtna vinkade vi hejdå till Fuffe och Cindhy styrde bilen mot Ingelstorp och urmysiga butiken Reunion home. Där gick vi sedan runt och ooh:ade och oj:ade oss ett tag, sniffade på doftljus och klämde på dötjusiga kemamikskålar i härliga färger. 
Sen bar det av hemåt, tjejerna släppte av mig i Ystad och åkte sedan vidare mot Malmö. Vilken dag! Dagens inköp får ni se imorgon, för nu ska denna banditen se till att få lite vila. Men alltså, vilken dag!

2 kommentarer:

  1. Jaaa vila lite. Men tack för idag! <3

    SvaraRadera
  2. Ser SuperDuper Härligt ut! =)
    Själv sitter man inne på ett kontor... ;) Men lycka är att M,R
    och jag planerat in en liten Österlen-tur på lördag med avslutning på Kronovall! Kul med blogg igen!

    SvaraRadera